Ideiglenes felvételi jegyzék

A középiskolai felvételi eljárás előírt rendjének megfelelően a Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium nyilvánosságra hozza az intézménybe jelentkezett 6. osztályos és 8.osztályos tanulók felvételi rangsorát.
Az eredményeket a meghirdetett tagozatok szerint csoportosítottuk. A jelentkezők valamennyi általuk megjelölt tagozatnál szerepelnek. A végleges felvételi döntést a választott iskoláknak, s azon belül az egyes tagozatoknak a tanuló által beírt sorrendje határozza meg. A korábbi sorrend esetleges megváltoztatását 2024. április 8-10. között kérhetik a jelentkezők az általános iskolájukban.

A Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium a végleges felvételi döntésről 2024. május 02-ig írásban értesíti az érintetteket.

A Kaposvári Tankerületi Központ fenntartja a jogot, hogy a középfokú beiskolázás során azon képzési területekről, amelyek létszáma a jelentkezések alapján nem biztosítja az optimális csoportlétszámot, átirányítja a jelentkezőt más tanulmányi területre, szakmai ágazatra, vagy szakképesítésre a gondviselővel történő egyeztetés alapján.

Szeretnénk a kedves érdeklődőknek javasolni, hogy a kívánt szak ideiglenes listájában a Ctrl+F beillentyűkombináció használatát. Ezen billentyűkombináció megnyomása után a böngészőben/pdf olvasóban felugrik egy kis ablak, ahova a diák azonosítóját beírva azonnal a kívánt sorra tudnak ugrani. Ez nagyban megkönyítheti Önöknek a keresést!

Névsorok szakonként

Tagozat kódSzak megnevezése
01Hat évfolyamos képzés
02Magyar-angol két tanítási nyelvű képzés 5 évfolyamos
03Magyar-angol két tanítási nyelvű képzés 4 évfolyamos
04Angol nyelv-digitális kultúra képzés
05Idegen nyelvi tehetséggondozó képzés angol szakirány
06Idegen nyelvi tehetséggondozó képzés spanyol szakirány
07Reál tehetséggondozó képzés Matematika-Fizika
08Reál tehetséggondozó képzés Biológia-Kémia
09Humán tehetséggondozó képzés