"Aludj máskor!" - 24 órás vetélkedő Nagybajomban

aludj_máskor

Fergeteges élmény. Meghatározó esemény. Felejthetetlen emlék. Ez az "Aludj Máskor!".

Rengeteg munkába és időbe került a felkészülés, mégis rengeteg nevetést is köszönhetünk neki. A vetélkedőre már igazi csapatként érkeztünk. Mi voltunk azok, akik a hangolódás során először "robbantották fel" a várost. Tenni akarás, kreativitás, pozitivitás, ez a nyerő hozzáállás. Hinni önmagunkban, a társainkban, a csapatunkban, átadni mindenünket valami nagyobbnak, valami jobbnak, kitartani, miközben legszívesebben egy párnát szorongatva aludnánk a sarokban. Darabokra szakadni, megtörni, újjászületni, önmagunkká válni. Ez a feladat. Ennyire van szükség. Ez válik a mindenünkké azokban az órákban. Mikor teljesítünk egy kihívást, mikor mindent betölt a zene és a fények, mikor az eufória szinte tapintható a levegőben, akkor érint meg. Nem látjátok, nem halljátok. Csak érzitek, hogy ott van. Megtörténik. Megváltoztok. Függővé váltok. A pillanat függőivé. A majdani emlékek függőivé. Mert soha nem akarjátok majd elfelejteni. Érezni akarjátok majd, újra élni százszor, ezerszer, milliószor. Az impulzusok, amelyek 24 óra leforgása alatt eltalálnak, életre szóló élményekként szerepelnek majd történetünkben. Kiegészítenek. Jobbá, többé tesznek.

A Munkácsy DiáColor TV stábjának minden tagja a legjobb tudását nyújtotta, egységként, közösségként, egy emberként harcoltunk. Együtt küzdöttünk, együtt szurkoltunk, együtt nyertünk. A Fair Play díj, amit a játékmesterek szerint kiérdemeltünk az odaadásunkért és a mentalitásunkért, sokkal többet jelent, mintha néhány ponttal megelőztük volna az előttünk végző két csapatot is. Nem az eredményeinken múlott, hanem azon, hogy megmutattuk, mire vagyunk képesek, milyen összefogásra, milyen bajtársiasságra, milyen egység alkotásra.

Ez a Munácsy-szív, amely a 24-25-ei hétvégén egy csodálatos dallamot játszva dobogott. A zene örök. A dallam örök. Az emlékeink soha nem felejtődnek.

Köszönünk mindent a szervezőknek, a résztvevőknek és a segítőinknek egyaránt!

Epstein Ráchel Tímea 10.d